dr. L. Swinnen - Stress Management Consultancy

contact

Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
+32 (0)9 377 71 62
+32 (0)475 73 06 14
info@stressmanagement.be

Ondernemingsnummer:
BE 0461_: 390 891

Partners

VOV

Wij zijn lid van deze beroepsvereniging voor trainers, opleiders en coachers en geven op hun tweejaarlijks congres een presentatie rond persoonlijkheid en efficiëntie

IVO

Deze site toont al onze opleidingen, zowel de open opleidingen als deze in-company. Wij maken regelmatig gebruik van hun infrastructuur om trainingen te organiseren.

Different reizen

Dr. Luc Swinnen, de initiatiefnemer van Different en Freddy Bijn, de stichter van Quality-Time Cultuurreizen vonden elkaar voor het ontwikkelen van een totaal nieuw reisconcept, vandaar de naam
Different Reizen. Ze houden er gelijke ideeën op na over kunst, design, welzijn en lifestyle en zouden dat zeer graag met jullie delen.Reeds meer dan 20 jaar is Btours creatief in de weer met de organisatie van eendaagse uitstappen en meerdaagse reizen. Met steeds aandacht voor cultuur, kunst, geschiedenis, architectuur, culinaire geneugten, en visuele prikkels. Sinds vijf jaar geschieden de meerdaagse reizen onder het label van ‘Quality-Time Cultuurreizen’.
Om dit alles beter te duiden legden ze recent contact met Dr. Luc Swinnen die een 20 tal jarige ervaring heeft met alles wat er in onze hersenen omgaat. En dan vooral het rechter brein. Dat is de zetel van creativiteit, design, kunst en emoties. Luc geeft advies aan bedrijven over gans het land en beschikt over een data-bestand van 105 000 mensen. Hij weet als geen ander hoe mensen voelen en denken en gaat dan op zoek hoe ze deze gedachten en emoties uitdrukken in hun omgeving en in design. Van opleiding is hij geneesheer maar zijn liefde gaat naar mensen en hun emoties. Hij begeleidt persoonlijk talloze personaliteiten in dit land. Luc is ook internationaal een veelgevraagd spreker die ernstige onderwerpen op een humoristische en begrijpbare manier weet te brengen. Hij is auteur van de bestsellers “De Kleur van Stress” en “Stress is geen probleem” en is regelmatig te zien in de media.
Samen met B-Tours/Quality-Time cultuurreizen, houder van de wettelijk verplichte reisorganisatielicentie (lic 5273) staan Luc en Freddy in voor meerdere hoogwaardige reizen.

Voor meer ga naar hier www.different-reizen.be

Product in de kijker

Brain based resources - symposium op 13/06

RESOURCES FOR A RUMINATING BRAIN

 (THE BRAIN IN MIND)   

 

Op ...

Nieuws

 meer nieuws

Congres op 13/06/2019

FROM SYNAPSE TO NEURON TO BRAIN...TO OUR PLACE IN THE WORLD

Op 13 juni vindt ons nieuw congres plaats over het brein.  Op die dag heb je de unieke kans ...

Het Nieuwe boek van Luc Swinnen

Bij het organiseren van dit symposium verschijnt ook een nieuw boek van Dr. L. Swinnen : "WAAROM WIJ VREEMDGAAN EN PARACHUTESPRINGEN. ONS ONBEGRIJPELIJKE BREIN"

Een kantoorliefde starten, fastfood eten, parkeren op de ...

Ik zing want ik ben gelukkig of ben ik gelukkig omdat ik zing?

 

 

Een van mijn cursisten volgt dansles, om zich te ontspannen. Eens geen yoga of Tai Chi, maar “iets” anders. Ze is opgetogen. Ze groeit en beweegt zich vol gratie. En daardoor ...

schrijf hier in op

onze nieuwsbrief

e-mail

© 2019 dr Luc Swinnen, consulent stress management Creatie: Stardekk ×