dr. L. Swinnen - Stress Management Consultancy

contact

Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
+32 (0)9 377 71 62
+32 (0)475 73 06 14
info@stressmanagement.be

Ondernemingsnummer:
BE 0461_: 390 891

Open trainingen

Moving Minds

MOVING MINDS

Reeds lang weten we dat we moeten spreken van breinnetwerken en niet van knopjes of gebieden in het brein en ook niet uitsluitend over oerbrein, zoogdierenbrein of modern brein, of links en rechter brein tenzij om pedagogische doeleinden. Wetenschappers in ons brein een aantal netwerken geïdentificeerd die verafgelegen hersendelen met elkaar verbinden. Zo hebben we een soort rustnetwerk dat lekker actief is als je aandacht naar binnen gericht is. Dus wat hup van bepaalde hersengolven is altijd welkom. Dan doe je wat aan dagdromen, je zit rustig op een bank in de zon en plots krijg je werkelijk briljante invallen. Dit netwerk is vooral actief als je fantaseert over de toekomst en is onontbeerlijk bij goed leiderschap en ook bij efficiënte coaching. Maar hoe activeren we het?  Je bent niet actief bezig met een taak, maar wel heel creatief en empathisch.

Daarnaast hebben we ook het taakgericht breinnetwerk. Dan los je crisissen op, ben je bezig met wiskunde of andere moeilijke problemen of je doet aan statistiek ( alhoewel dat ook bijzonder rustgevend kan zijn.)

En uiteraard heb je ook nog een derde netwerk dat schakelt tussen creativiteit, empathie en taakgericht.

Hoe ga je daar nu mee om in een training- of coaching sessie. Want daar ligt de heilige graal, de sleutel tot succes.

In deze training leren we de aandacht op deze netwerken te richten.

En we leren omgaan met de positieve emotionele attractor en de negatieve emotionele attractor. Zo heb je werkelijk een verfijnde coaching en heb je meestal op korte termijn succes.

Er zijn in deze nieuwe aanpak heel wat handvaten voor succes. Je zult wel een huiswerkopdracht moeten maken en nog eens een avond moeten terug komen. Dan kijken we allen samen of je goed bezig bent en geven we adviezen.

WANNEER: deze workshops vinden plaats op 06/11( woensdag)  en 13/11( woensdag).

INVESTERING: 895 euro voor de twee dagen, ex. BTW. Maaltijden en documentatie inbegrepen. Er is een vroegboekkorting tot en met 30/9/2019 van 100 euro. Wie inschrijft en betaalt voor die datum betaalt 795 euro ex. BTW.

MEER INFO: Eventueel intake

INSCHRIJVEN: stuur een mail naar info@stressmanagement.be of klik hier

 

  


< terug naar overzicht

Product in de kijker

MOVING MINDS
Wetenschappers hebben in ons brein een aantal netwerken geïdentificeerd die verafgelegen hersendelen met elkaar verbinden. Zo hebben we een soort rustnetwerk dat lekker actief is als je aandacht naar binnen gericht is. Je zit bijvoorbeeld rustig op een bank in de zon en plots krijg je werkelijk briljante invallen. Dit netwerk is is onontbeerlijk bij goed leiderschap en ook bij efficiënte coaching. Maar hoe activeren we het? Je bent niet actief bezig met een taak, maar wel heel creatief en empathisch.

Nieuws

 meer nieuws

MOVING MINDS

Reeds lang weten we dat we moeten spreken van breinnetwerken en niet van knopjes of gebieden in het brein en ook niet uitsluitend over oerbrein, zoogdierenbrein of modern brein, of links ...

Burn-Out Coach : 6,13, 20 en 27 september 2019

Burn-Out Coaching

 

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé – leven. Dit gaat met allerlei klachten gepaard.   Die klachten kunnen zeer ingrijpend zijn ...

Ik verveel me ziek en toch ben ik uitgeput

‘Mijn chef wil alles zelf doen. Ik heb niets omhanden en verveel me dood op het werk. En toch kom ik ’s avonds uitgeput thuis. Ik kan alleen nog TV kijken ...

schrijf hier in op

onze nieuwsbrief

e-mail

© 2019 dr Luc Swinnen, consulent stress management Creatie: Stardekk ×