Stressmanagement

Actieve Training

HomeTrainingActieve Training

BURN-OUT COACHING

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé leven. Wordt een professionele coach.

Klaag je zelf of wil je anderen op een professionele manier kunnen helpen?

Weet je niet waaraan eerst beginnen?
Ben je erg vermoeid?
Denk je soms:"Hier raak ik nooit meer uit?"
Voel je je soms vervreemd van jezelf en andere mensen?
Voel je je depri en uitgeput?
Heb je last van slapeloosheid, piekergedrag, schuld en schaamte, maagdarmklachten of spierpijnen?
Wil je voorkomen dat je zelf een burn-out krijgt?
Of wil je andere mensen coachen? 

Meer dan 15% van onze actieve bevolking heeft te maken met het probleem burn-out. Recente peilingen geven nu al aan dat er 33% meer mensen zijn met enorme psychische klachten na de huidige moeilijke covid periode. We zullen jullie allemaal dus echt nodig hebben. 

Deze leergang is bedoeld voor coaches, die cliënten met spannings- of burn-outklachten begeleiden en belangstelling hebben om een effectieve en doeltreffende methodiek in hun praktijk toe te passen. Nadien zal burn-out voor jou geen geheimen meer hebben. En na de vijfde les zul je over een concreet actieplan beschikken in 20 punten. Heel praktisch. Een wetenschappelijke aanpak, brain based, met de nieuwste inzichten en heel concreet. 


Mensen uit de bedrijfswereld zijn ook welkom en kunnen leren hoe een burn-out kan vermeden worden. Na deze cursus heb je een concreet actieplan. Dan ben je ook één van onze coaches waar er momenteel een groot tekort aan is. Zo kun je burn-out voorkomen, aanpakken, coachen en verhinderen. Je krijgt een genummerd certificaat en je kunt deel uitmaken van onze fecabook of Linkedin groep voor coaches. 

Een intakegesprek is soms aan te raden en mogelijk.

 

MASTERCLASS BURN-OUT COACH VANAF MEI 2023
Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé leven. Klachten van burn-out kunnen zeer ingrijpend zijn en gaan vaak met veel angst en woede gepaard. Mensen voelen zich moe en uitgeput, en staan cynisch in de wereld.
De opleiding leert hoe je een stevige boost kan geven aan jouw immuniteit en jouw veerkracht.
Na de cursus kun je burn-out aanpakken op het werk en privé, je kunt een burn-out voorkomen en meten, en je beschikt over een zeer uitgebreid actieplan.
Dan ben je perfect voorbereid om ook andere mensen te helpen. We hebben veel goed opgeleide mensen nodig. PRAKTISCH

WANNEER? Vanaf 25/05, 30/05, 06/06, 20/06 en op 27/06/2023  met een concreet en uitgebreid stappenplan. Alles is gebaseerd op het BREIN en de POLYVAGAAL THEORIE. Het is een zeer vernieuwende aanpak. Vroege inschrijvers krijgen toegang tot een webinar over de polyvagaal en zijn toepassingen voor burn-out.  
HOE LAAT? Van 19u tot 21u30 via zoom. Online live. 
WAAR? Voor je computer, laptop of Iphone. 
HULPMIDDELEN : Hand-outs,gesloten Facebook of Linkedin Community. Na de opleiding ontvang je het DIFFERENT certificaat.

 

VOOR DE VROEGE INSCHRIJVERS EXTRA: Het boek ""Rust voor je Brein"  wordt gratis geschonken aan de inschrijvers voor 31/03/2023. We hebben van dat handige praktijkboek nog een aantal exemplaren kunnen bekomen. Dat is een buitenkans. Deelnemers ingeschreven voor 31/03  ontvangen ook een link met de polyvagaal theorie uitgelegd.   

 

UW INVESTERING : 650 euro ex BTW. ( 786,5 all in)
 


HOE INSCHRIJVEN? Stuur dringend een mail naar l.swinnen@pandora.be of KLIK HIER.

Vul jouw facturatiegegevens (eventueel BTW) correct in. Ook jouw woonplaats.  Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Schrijf tijdig in. Laattijdig inschrijven maakt de organisatie van dit event moeilijk. We moeten telkens weer mensen weigeren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in Lees meer