Stressmanagement

Actieve Training

HomeTrainingActieve Training

Individuele coaching

We doen nog steeds individuele coaching, echter in beperkte mate. Dan doen we wel een intake. Verder kan met terecht voor testing en denkstijlbepaling. We bieden heel speciaal een aangepast vorm van begeleiding en coaching aan voor slachtoffers van jeugd- of andere trauma's, voor mensen met pijnklachten of het prikkelbare darmsyndroom, voor mensen die veel piekeren, leiden aan burn-out of energieverlies, mensen met het impostersyndroom of pleasers en zij die moeten afrekenen met schuld en schaamte. We gebruiken de polyvagaal therapie en embodied coaching en laten ons inspireren door Bessel Van Der KolK. 

Een individuele coaching van ongeveer een uur kost 80 euro ex. BTW. Meestal is er een sessie van drie nodig. Testmateriaal met verslag kost 100 euro ex. BTW ( indien nodig). 

Alles is volledig vernieuwd en berust op de recente wetenschappelijke inzichten.

 

Gezien er regelmatig annulaties laattijdig zijn zullen we vanaf nu een factuur op voorhand sturen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. 


Voor bedrijven doen we onderzoek en begeleiding voor psychologische veiligheid en Deep Democracy. 

 

Wij geven ook lezingen in gans het land over de besproken onderwerpen of verzorgen een interessante masterclass. Op aanvraag kunnen we ook zeer goed geschoolde sprekers uit ons netwerk aanbieden om een dag, een avond of een ontbijtlezing te verzorgen. We spreken samen af wat uw wensen zijn en hebben zeker iemand in ons netwerk om dat dan goed en professioneel te verzorgen.

Indien je dat wenst en de cliënt is akkoord gaan we ook samen op stap om een coaching in een bedrijf te verzorgen of om een meting van de toestand in gans het bedrijf uit te voeren. Zo leer je deze tool zelf gebruiken en we stellen het materiaal ter beschikking. We beschikken over een database van meer dan 100 000 personen zodat we op bijna alle vragen en in alle sectoren een antwoord kunnen formuleren.Contact: info@stressmanagement.be
Schrijf je in