Stressmanagement

Virtuele Workshops

HomeTrainingVirtuele Workshops

JAAROPLEIDING : ONS ZENUWSTELSEL EN DE POLYVAGAAL THEORIE

DE WERELD BEKEKEN DOOR DE LENS VAN DE ZWERVENDE ZENUW :  NEGEN DAGEN POLYVAGAAL

Weet je wat neuroceptie is?
Zie je snel een bedreiging of gevaar? 
Hoe vergeet je oude trauma’s of nare ervaringen?
Waar en hoe vind je signalen van veiligheid?
Kun je je veerkracht verbeteren?
Wat is dat nu eigenlijk : vechten, vluchten en bevriezen?
Hoe ga ik goede relaties aan?
Wat is een veilig en efficiënt team?
Wat is de vagale rem?
Wat is het social engagement systeem?
Wat zijn glimmers?
Hoe kan ik vermoeidheid vermijden?
Hoe kan ik mijn immuniteit vergroten?
Weet je wat psychologische veiligheid is?
Ken je het emotielandschap?
Is je ademhaling coherent?
Hoe vermijd je een burn-out?
Hoe vermijd je hoofdpijn, nekpijn en spierpijn en andere vervelende kwalen?
Hoe word je nog meer performant?

 

VEILIGHEID EN CONNECTIE MET BEHULP VAN DE ZWERVENDE ZENUW

 

Heb je wel eens meegemaakt dat je je om een onbegrijpelijke reden plots onveilig voelt tijdens een gesprek of tijdens een feestje of een uitstap? Of dat je aanwezig bent op een vergadering maar dat jouw mening genegeerd wordt?
Of erger, je valt helemaal stil en durft nauwelijks te bewegen?
Heb je trauma's meegemaakt in je leven of slaap je slecht? Of maak je veel periodes mee met hevige angsten of erg piekeren? Of pijnen en erge moeheid?

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat ongeveer 60% van de mensen last hebben van vroegere kleine of uitgesproken trauma's. En ze dragen dat een heel mensenleven mee. Wist je dat dit een enorme impact heeft op jouw immuniteit? En op het ontstaan van burn-out en het verminderen van jouw veerkracht? Hier kun je de perfecte methode leren om een belangrijk gesprek, een coaching- sessie of een belangrijke opdracht vlotjes en veilig te laten verlopen?  Eens je  de kracht van ons zenuwstelsel kent,  verdwijnen al die klachten als sneeuw voor de zon. En dan ga je rustig door het leven met waardevolle connecties en misschien wel met de perfecte job en een fantastische gezondheid.
 

EEN OPLEIDING VAN EEN GANS JAAR VOOR ZIJ DIE ER ALLES VAN WILLEN WETEN

We plannen een tweede jaaropleiding over de polyvagaal theorie vanaf deze zomer.Deze jaaropleiding is een echte specialisatie met een korte herhaling en veel nieuwe en boeiende info over de polyvagaal theory. Dan ben je een echte specialist.
 

SUMMER CLASS: op 20/7 en 27/07 organiseren we onze summer class over de polyvagaal theorie nogmaals. Dit via zoom van 19 tot 21u. Het zijn twee boeiende avonden waarin de ganse theorie kort en krachtig wordt tegen het licht gehouden. De twee avonden kosten samen 140 euro ex. BTW. Mensen die de ganse jaaropleiding volgen mogen deze summer classes gratis meevolgen. 

JAAROPLEIDING

DATA: 1/9/2021, 6/10/2021, 17/11/2021, 01/12/2021, 21/12/22021 ( vrije integratieavond en kennismaking), 19/01/2022, 16/02/2022, 16/03/2022 van 19u tot 21u15 via zoom. Op 12/05/2022 integratie en certificatie.  Deze laatste dag vindt fysiek plaats te Wetteren in de lokalen van Ubeon en is gevuld met praktijksessies en een certificatiesessie. Dan ben je een echte specialist. De andere data gaan door van 19 tot 21u15 ( woensdagavonden). Dus je hoeft je maar één keer te verplaatsen en toch zullen we zorgen dat alle sessies doorspekt zijn met werk in groepen, vraag en antwoord en chatsessies. Ook individuele oefeningen zijn mogelijk.  Deelnemers krijgen toegang tot een gesloten groep op facebook en LinkedIn en worden automatisch lid van onze groep UMBRELLA waar we tweemaal per jaar een peer review of boekbespreking organiseren. Dit lidmaatschap duurt een jaar. 

 

UW INVESTERING VOOR DE SUMMER CLASS :  140 euro ex BTW
 

UW INVESTERING VOOR DE GANSE JAAROPLEIDING: 960 euro ex BTW. Hand-out, individuele sessie inbegrepen. Mensen die zich inschrijven mogen gratis deelnemen aan de Summer Class. 

Het handboek ( juni 2021) kost 22 euro ex verzendingskosten. 

Mensen die zich inschrijven voor 1/7/2021 ontvangen het handboek gratis en worden gratis lid van de peer review groep UMBRELLA. 

ONDERNEEM DAN SNEL ACTIE. 
Dit is een unieke opleiding en is altijd snel volzet. 

HOE INSCHRIJVEN: Ofwel vul je het formulier in ofwel stuur je een eenvoudige mail naar l.swinnen@pandora.be met al jouw gegevens. Voor deze bijna volledige virtuele opleiding zijn geen opleidingscheques voorzien. Na ontvangst van jouw betaling ontvang je een bevestiging, het boek en alle gegevens.
Na de opleiding ontvang je een certificaat.

Schrijf je in

Bekijk ook zeker